Geyve Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Yerel ve küresel rekabet anlayışı içerisinde; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, tüm çalışanlarının parçası olmaktan gurur duyduğu, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, Sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde tutarak değişime açık, toplumsal sorumluluk bilincinde, temiz, sağlıklı, hijyenik, uygun fiyat politikası ile kaliteli hizmet sunmak, Alınan eğitimlerle ihtiyaç duyulan tüm alanlarda uluslararası standartlarda hizmet verip tercih edilen lider bir kurum olmak.

Misyon: Geyve İlçe merkezinde, mevcut kanunlar çerçevesinde misafirlerimize sorumluluk bilinci taşıyan eğitimli personellerle, ekip ruhu içinde hareket ederek, güler yüzlü, kaliteli ve zamanında hizmet sunmak, misafirlerimizin beklentilerini dikkate alarak sürekli iyileştirmeyi ilke edinmek, Bilim ve teknolojilere ayak uydurarak kaliteyi arttırmak. Öğretmenlerin, yüksek öğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin mesleki, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak.

Başarılar: 0

Saatler:
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0264 517 24 11

WEB - https://geyveogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - CAMİKEBİR MAH. UZUNÇARŞI SOK. NO34 GEYVE/SAKARYA

Otel Odası :11
Otopark:1
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - CAMİKEBİR MAH. UZUN ÇARŞI SOK. NO:36 GEYVE

Adres - CAMİKEBİR MAH. UZUNÇARŞI SOK. NO34 GEYVE/SAKARYA

Ulaşım Geyve Merkezde bulunmaktadır.Sakarya-Geyve arasında çalışan Geyve Otobüsleriyle sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sakarya´ya uzaklığı 35 Km´dir.İlçe merkezindedir.