ÖĞRETMENEVİMİZDE ISO9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARINA BAŞLANMIŞTIR.

26.09.2022 407

Geyve Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nun amacı doğrultusunda hizmet alanında bulunan yerel ve ulusal alanda hizmet binamız kapsamında sunulan hizmetlerin; verimli, talebi karşılayan ve kendini sürekli yenileyen bir anlayış çerçevesinde hatasız ve iş mükemmelliğine ulaşmış kaliteli iş ve işlemler yapmak, çalışanların ekip olma bilinci ile hareket ettiği, kurumumuzdan hizmet alanların ve kurumumuzun paydaşlarının geleceğe yönelik ihtiyaç ve beklentilerinin ışığında kendini sürekli yenileyen sürdürülebilir kaliteli bir yönetim anlayışı ile yararlanıcıların memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla; Geyve Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi (KYS)'nin uygulanmasına karar verilmiştir.